Materiale promoționale cu poza primarului Daniel Florea, cadou de Moș Nicolae pentru copiii din sectorul 5 al Capitalei.

daniel-florea-2-libertatea

Elevii de la mai multe școli din Sectorul 5 au primit, cu titlul de cadou de Moș Nicolae, pachete din partea Primăriei conduse de Daniel Florea. În locul tradiționalelor dulciuri din ghetuțe, copiii au cărat acasă în ghiozdane materiale pe care era promovată imaginea edilului, informează Libertatea.ro

De exemplu, elevii de clasa a III-a de la Școala Gimnazială nr. 139 „Mircea Sântimbreanu” din cartierul Rahova au primit de la Primărie S5 o carte în engleză și română, despre Centenarul Marii Uniri și o hartă a României, în care apar URSS, Iugoslavia și Cehoslovacia. Toate materialele au fost puse într-o pungă pe care este imprimată o fotografie cu primarul Daniel Florea! „Cu drag, despre noi și despre țara noastră!”, este mesajul edilului inscripționat pe pungă.

Cartea este publicată de Editura Litera, care a avut contract și cu Primăria Capitalei, anul trecut, pentru tipărirea unor volume dedicate Centenarului.

daniel florea

Citeşte întreaga ştire: Ce primesc copiii din Sectorul 5 de Moș Nicolae? Materiale promoționale cu poza primarului Daniel Florea!

foto – libertatea.ro

 

 

 

Loading

Recommended For You