Metrorex vrea să instaleze panouri de protecție în stațiile aglomerate

metrorex aglomeratie

Metrorex anunță că nu a renunțat la ideea de a instala panouri de protecție în unele stații de metrou, conform stirileprotv.ro

Prezente în foarte multe orașe din lume, acestea au menirea de a-i împiedica pe călători să ajungă pe șine. Asemenea panouri există în unele stații de metrou din marile orașe, cum ar fi de pildă Londra, însă nu în toate, pentru că reprezintă o investiție destul de mare. În București, autoritățile vor să comande un studiu pentru aceste panouri.

Studiul de fezabilitate ar trebui să spună dacă se vor pune panourile de protecție de 1.8 metri sau până în tavan. Potrivit unor estimări neoficiale, instalațiile vor costa 10 milioane de euro pe stație. După finalizarea studiului, se vor ști, cu exactitate, atât costurile aferente proiectului, cât și termenul de implementare a acestuia.

Deocamdată, doar două stații foarte aglomerate, Unirii și Victoriei, sunt în atenția autorităților.

Metroul bucureștean devine din ce în ce mai aglomerat, în condițiile în care asigură zilnic transportul a circa un milion de persoane.

Imagini surprinse în această dimineață, într-una din cele mai importante stații de metrou, nu mai au nevoie de nicio explicație.

Înghesuiala de la Victoriei este incredibilă, oameni blocați pe peroane și pe scări, în așteptarea metroului.

foto – libertatea.ro

Citeşte întreaga ştire: IMAGINI ȘOC | Înghesuială incredibilă la metrou, luni dimineață

Loading

Recommended For You