Mihai Constantinescu a murit in aceasta seara, după 5 luni de comă

mihai constantinescu

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca au anunțat că artistul Mihai Constantinescu a murit marţi seara, în jurul orei 19.00, după un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Artistul, în vârstă de 73 de ani, era internat de cinci luni de zile în spital fiind în comă indusă după ce a suferit un grav stop cardio-respiratorDin păcate acesta a încetat din viață pe 29 octombrie.

Vă readucem aminte că interpretul a ajuns în spital în luna mai, acuzând probleme de respirație și având tensiune oscilantă. Acesta a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani

Diagnosticul lui de atunci era stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice. Artistul a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de 13 mai, iar creierul său nu a fost oxigenat timp de 10 minute. Ulterior, muzicianul a mai suferit alte două stopuri cardio-respiratorii.

Loading

Recommended For You