Ministrul de Interne, Nicolaei Moga, si-a dat demisia din functia pe care a ocupat-o doar 6 zile

nicolae moga

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anuntat marti ca isi da demisia din functia pe care a ocupat-o, explicand ca face acest lucru pentru a salva ce se mai poate din imaginea ministerului pe care il conduce

In urma unei discutii pe care am avut-o dimineata cu doamna Dancila, am decis sa ma retrag din functia de ministru de Interne„, a declarat Nicolae Moga de la pupitrul Guvernului.

Social-democratul a spus ca face acest pas dupa doar 6 zile in functie pentru a salva din reputatia Ministerului de Interne, puternic zdruncinata in urma modului in care s-a actionat in cazul crimelor de la Caracal.

„Retragerea din aceasta demnitate trebuie vazuta ca un nou inceput pentru minister. Toate aceste cercetari vor continua. Am incredere in oamenii onesti si profesionisti din minister ca vor reusi sa duca la bun sfarsit munca inceputa si le multumesc pentru colaborare. Ii multumesc dnei Dancila pentru incredere„, a conchis Moga.

El a devenit, astfel, detinatorul celui mai scurt mandat la conducerea MAI.

Ministrul Moga era asteptat, luni, la audieri in Parlament, pentru a da explicatii despre operatiunile de la Caracal, insa nu s-a prezentat. In schimb, social-democratii au stat in sedinta pana seara tarziu, fara a da vreo declaratie la final, fugind de presa pe o iesire laterala.

Loading

Recommended For You