Ministrul Finanțelor: „Ponderea cheltuielilor de personal în companiile municipale înființate de Firea: între 70 și 100%/ La STB, 73% din cheltuieli merg pe salarii”

florin citu pnl

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a prezentat pe pagina de Facebook o listă de companii municipale în care ponderea cheltuielilor de personal reprezintă mai mult de 70% din totalul cheltuielilor de exploatare.

Astfel, la Regia Generală de Apă Bucureşti RA, ponderea cheltuielilor de personal în total cheltuieli de exploatare este de 100%

Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti SA, Compania Municipală Parking Bucureşti SA şi Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, toate cu o pondere de 92% a cheltuielilor de personal,

Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat Bucureşti SA, Compania Municipală Managementul Transportului SA şi Compania Municipală Turistică Bucureşti SA – 91%,

Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti SA – 89%,

Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA – 79%,

Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA – 78%,

Compania Municipală Energetica Bucureşti SA – 75%,

Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA – 72%

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA – 70%.

O altă companie din lista prezentată de Cîţu este Societatea de Transport Bucureşti, unde cheltuielile de personal sunt la 73%.

V-am spus că revin cu detalii!

Așa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (căpușate?) de Gabriela Firea. Se plătesc salarii și atât.

Pe românește SI NE CURI pentru PSD!!!

P.S. La RATB, peste 10 000 de angajați, cheltuieli de personal 73%. Cum să mai faci și investiții sau reparații?”, scrie ministrul Finanțelor.

În replică, Primarul General afirmă, tot pe rețeaua de socializare Facebook, că „ministrul de Finante ne recomanda sa mancam frunze, sa bem apa de izvor, sa mergem doar pe jos, sa dormim pe banca in parc.”.

Loading

Recommended For You