Ministrul Justitiei Ana Birchall a solicitat o verificare de urgenta, privind ziua libera de care a beneficiat Liviu Dragnea

ministerul-de-justitie

Ministrul Justiției a solicitat directorului Administrației Naționale a Penitenciarelor o informare completă în regim de urgență, privind ziua liberă de care a beneficiat Liviu Dragnea.

Într-o informare de presă a Administrației Naționale a Penitenciarelor se precizează faptul că s-a dispus efectuarea în regim de urgență a verificărilor care se impun la Penitenciarul București-Rahova.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore, la solicitarea ministrului justiției, Ana Birchall, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgență a verificărilor care se impun la Penitenciarul București-Rahova.

Ministrul justiției va fi informat privind rezultatele verificărilor și a măsurilor legale care se impun.”, anunță Administația Națională a Penitenciarelor.

Loading

Recommended For You