Ministrul Sănătății pregătește demiteri după dezvăluirile despre spitale făcute la ”România, te iubesc”

spitale stirileprotv

Deputatul de Cluj Emanuel Ungureanu a declarat ca noul ministru al Sănătății, Victor Costache, s-a autosesizat după dezvăluirile făcute la ”România, te iubesc” despre condițiile îngrozitoare în care sunt ținuți pacienții spitalelor de psihiatrie.

Posturile s-au luat pe șpăgi. Am în față un raport de la Socola și l-am rugat pe domnul ministru, am aflat că va lua măsuri: demiteri, control. Aștept să comunice public reacții la ceea ce știu că a văzut duminică. Însă aici sunt sute de pagini trimise la Parchet și rog Parchetul să se miște. Oamenii care-și cumpără postul. Când dai o șpagă de 5000, de 10.000 de euro, păi pe tine te interesează serviciul, ai închis ușa acolo, îi vezi pe ăia ca niște animale sălbatice.

Sunt medici care îmi zic tot așa pe surse, șoptit, în loc să iasă demn să spună în baza meseriei lor, a eticii profesionale, să spună domne nu e ok că oamenii ăștia sunt sedați tot timpul. Tot timpul când intram erau așa, legați de pat, legume.” – a spus deputatul de Cluj  în cadrul podcastului ”România, știi bine”, difuzat exclusiv online în fiecare marți de la ora 11.00 pe știrileprotv.ro și pe paginile de Facebok și Youtube ale emisiunii ”România, te iubesc”.

foto – stirileprotv.ro

 146 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...