Moise Guran pune la zid USR-ul: „S-a transformat în Uniunea Salvați-l pe Barna”

moise guran

Jurnalistul Moise Guran critică vehement tactica aleasă de Uniunea Salvați România în această perioadă, după căderea Guvernului Dăncilă.

Celebrul ziarist susține că USR s-a transformat în Uniunea Salvați-l pe Dragnea, după cum a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Mai mult, Guran spune că USR greșește atunci când forțează anticipatele, numind această mutare „o prostie”.

„Observați faptul că radicalizarea poziției USR s-a produs mai ales după apariția dezvăluirilor împotriva lui Dan Barna și au fost și insuflate de acesta, la acea conferință ținută din camera de hotel. USR s-a transformat în Uniunea Salvați-l pe Barna, cum i-a zis domnul CTP. Forțarea anticipatelor e o prostie, o dată pentru că acestea nu pot fi forțate, pot fi făcute doar prin acord parlament-președinte, și a doua oară pentru că și președintele și PNL le vor, dar este muuult mai responsabil față de țară să declanșezi acest proces după înlocuirea Guvernului Dăncilă. Și, oricum, e aberant să crezi că vom face alegeri pe 13 ianuarie (termenul limită este de două luni de la prima nominalizare plus o lună minimul pentru campania electorală) când un viscol poate închide România și împiedica cetățenii să meargă la urne. E mai sănătos să vrei să le faci cel mai devreme în 15 martie, ceea ce lasă oricum două luni în care un nou guvern poate face bugetul cel puțin, evitând situația de a avea doi ani consecutivi începuți fără buget, ca să nu mai vorbim de riscul organizării alegerilor de către Guvernul Dăncilă”, scrie, pe blogul său, jurnalistul.

sursa: bugetul.ro

Loading

Recommended For You