Nicușor Dan: După graficul Gabrielei Firea, Prelungirea Ghencea – Domnești va fi finalizată în anul 2979

nicusor dan foto

Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea că nu a făcut aproape nimic pentru realizarea lucrărilor la Prelungirea Ghencea – Domnești în cei aproape patru ani de mandat de primar general și arată că în ritmul în care s-au mișcat lucrurile până acum, șantierul va fi închis abia în 2979, conform G4Media

Gabriela Firea ne anunța veselă ieri că lucrările la proiectul Prelungirea Ghencea – Domnești sunt în grafic. Este o nouă mostră a imposturii primarului nostru general, pe care locuitorii din zonă, care suportă de ani de zile un trafic insuportabil, o resimt cel mai bine. În realitate, Gabriela Firea a preluat o lucrare din care până în 2016 se realizase (inclusiv exproprieri) 3,7% și a dus-o în 2019 la un procent de realizare de 4%. În acest ritm, de 0,1% pe an, lucrarea va fi terminată în anul 2979”, a declarat Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, pentru anul 2019 urmau să fie efectuate lucrări, inclusiv exproprieri, de 90 milioane lei, dar în realitate a fost realizat abia 2% din plan – lucrări de doar 2 milioane de lei.

Citește articolul integral

Loading

Recommended For You