Nou sediu pentru acte de identitate în sectorul 2

sep-1 veranda

Astăzi, 24 februarie 2020, s-a deschis oficial, cel mai nou și modern sediu pentru eliberarea cărților de identitate (a cărților de identitate provizorii și pentru obținerea vizelor de reședință) necesare locuitorilor sectorului 2.

Pentru scăderea timpului de așteptare a contribuabililor sunt angajate 34 de persoane, distribuite la zece ghișee și birouri dispuse pe o suprafață totală de peste 300 mp. În perioada următoare se va implementa un sistem de programare online pentru persoanele interesate de obținerea cărților de identitate.

Serviciul Evidența Persoanei este situat la etajul II (vizavi de World Class) în Mall Veranda, str. Ziduri Moși nr. 23, spațiu comercial aflat la cinci minute de o linie de metrou și cu acces facil la numeroase mijloace de transport în comun, beneficiind și de o parcare generoasă de peste 1200 locuri.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

  • Luni, între orele       08.30 – 16.30,
  • Marți, între orele      08.30 – 18.30,
  • Miercuri, între orele 08.30 – 16.30,
  • Joi, între orele         08.30 – 18.30,
  • Vineri, între orele     08.30 – 14.00.

Facem precizarea că restul birourilor de Evidența Persoanei, ce funcționau în cadrul Secției 6 Poliție (str. Paul Greceanu nr. 36) și Secției 9 Poliție (șos. Pantelimon nr. 290), precum și cele care funcționau anterior la secțiile de Poliție 7 și 8 (mutate ulterior la parterul Mall Veranda) și-au încetat activitatea.

Măsura dispusă de domnul primar Toader Mugur Mihai are în vedere faptul că vechile birouri s-au dovedit inadecvate pentru această activitate, datorită spațiilor restrânse, lipsei locurilor de parcare, a rampelor pentru persoane cu dizabilități, condiții ce erau de natură a crea disconfort celor care depuneau sau ridicau acte de identitate.

Loading

Recommended For You