O femeie din București a fost prinsă în flagrant, în timp ce a sustras un portofel din rucsacul unei alte femei, într-o stație de autobuz

hot din posete

Ieri, 22 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant o femeie în vârstă de 32 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, pe raza sectorului 2.

 

La data menţionată, în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  au observat o femeie  care,  prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, s-a procedat la supravegherea acesteia,  în jurul orei 19.30,  fiind prinsă în flagrant imediat după ce a sustras un portofel cu documente personale şi o sumă de bani, din rucsacul unei femei, în timp ce se aflau în apropierea unei staţii de autobuz,  pe raza sectorului 2.

Bănuita a fost imobilizată și condusă la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru audieri, iar prejudiciul creat prin săvârşirea faptei,  în valoare de aproximativ 800 lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu femeia în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

foto – ilustrativ

Loading

Recommended For You