O macara a căzut peste o mașină, în București.

macara cazuta pe masina

Un schelet metalic ce pare a fi o macara a căzut, sâmbătă dimineață, în București, peste o mașină. Autoturismul a fost grav avariat, anunță digi.24

Incidentul s-a întâmplat pe Strada Matei Millo, din sectorul 1 al Capitalei. Mașina se afla în mers atunci când a fost lovită de brațul macaralei.

Din informațiile de la această oră, în mașină se aflau 3 persoane atunci când macaraua a căzut peste ea. Doi pasageri au fost răniți și au fost evacuați de trecători, dar se pare că șoferul a fost grav rănit și încă se află în autoturism. Acesta este semi-conștient.

Pompierii intervin la această oră pentru a-l salva pe șofer. Un echipaj SMURD îi acordă primul ajutor.

Actualizare 11:40. Raed Arafat, șeful DSU, a precizat într-o intervenție telefonică la Digi24 că este vorba despre patru persoane rănite, dintre care una în stare gravă. El a mai spus că a fost o intervenție foarte dificilă, echipajul de la descarcerare fiind nevoit să taie plafonul mașinii.

Actualizare 11:55. Primarul sectorului 1 a declarat, la fața locului, că locuitorii din zonă au făcut reclamații cu privire la lucrarea respectivă de demolare. „Norocul, dacă pot spune așa, a fost că a căzut peste un utilaj care a mai atenuat din lovitură”, a mai spus Daniel Tudorache.

Actualizare 12:00. Șoferul a fost scos din mașină și a primit îngrijiri medicale de urgență într-o ambulanță SMURD, apoi a fost transportat la spital. În privința reclamațiilor, se pare că au fost făcute și cu privire la praful rezultat în urma demolărilor, dar și în ceea ce privește siguanța lucrărilor.

Actualizare 13:00. „În urmă cu scurt timp s-a încheiat intervenția din strada Matei Millo, unde brațul unei macarale s-a prăbușit peste un autoturism, în care se aflau patru bărbați.

Echipele de salvatori au acționat pentru stabilizarea unei victime găsite în autoturism și pentru extragerea acesteia, având în vedere faptul că se afla în stare gravă. Totodată, au fost luate măsuri pentru stabilizarea brațului de macara, pentru a nu periclita siguranța echipelor de intervenție.”, precizează ISU Bucuresti-Ilfov.

Loading

Recommended For You