O mașină de poliție aflată în misiune s-a răsturnat ieri seară, în Capitală

masina rasturnata - digi24

O mașină de poliție aflată în misiune a fost implicată într-un accident, dumincă seară, într-o intersecție din zona Apărătorii Patriei, din București, conform stirileprotv.ro

Mașina de poliției se afla în misiune și a pătruns în intersecție cu sirenele pornite, când a fost lovită de un alt autoturism și s-a răsturnat.

Șoferul autospecialei și doi polițiști care se aflau pe bancheta din spate, au fost răniți și au fost transportați la spital.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, iar circulația a fost oprită pentru moment.

“In jurul orei 20.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Conducatorul autospecialei, care se deplasa in regim
prioritar, cu semnalele optice și acustice in funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Oltenitei către bd.Alexandru Obregia

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autospecialei și a celor doi ocupanți(polițiști), care au fost transportați la spital in vederea acordării de îngrijri medicale.

foto – digi24.ro

Loading

Recommended For You