O nouă avarie la rețeaua de termoficare!

calorifere

O defecțiune la rețeaua de termoficare din zona Arenei Naționale a lăsat fără apă caldă și căldură mai mult blocuri de pe bulevardele Basarabia, Nicolae Grigorescu, Decebal și Burebista, precum și câteva străzi adiacente. Afectate sunt și Piața Alba Iulia, Calea Călărașilor și strada Matei Basarab, anunță europafm.ro

Termoenergetica Bucureşti SA a anunţat oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare pe Bulevardul Basarabia, Bucovina, Bulevardul Nicolae Grigorescu încă de vineri de vineri de la ora 14.00 şi se preconizează că avaria va fi remediată sâmbătă dupa ora 15.00, când se va relua furnizarea agentului termic.

Şi pe străzile Mizil, Prevederii, Perişorului sunt anunţate avarii de vineri noaptea, de la ora 23.00, iar oamenii nu au căldură. În aceste zone, Compania Municipală Termoenergetica estimează că problema va fi remediată până la ora 12.00.

În această săptămână, Compania Municipală Termoenergetica a primit licenţa de funcţionare de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), după cum a precizat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Loading

Recommended For You