O noua parcare publica a fost inaugurata in Capitala

parcare piata sudului - wall-street.ro

Primaria Sectorului 4 din Bucuresti a inaugurat joi parcarea publica de la Piata Sudului, in urma unei investitii de 22,6 milioane de lei. Costul este de 3 lei/interval, in perioada 07:00-19:00 si 3 lei/ora in afara intervalul orar, potrivit unui comunicat de presa emis, anunță wall-street.ro

Parcarea de la Piata Sudului este situata la intersectia Soselei Berceni cu Soseaua Oltenitei. Constructia este etajata de tip “park&ride”, modulara, din panori metalice.

Avand o suprafata desfasurata de 4.950 de metri patrati, noua parcare are o capacitate de 305 locuri, dispuse pe trei nivele: parter, un etaj si terasa. La parter au fost configurate 86 de parcaje, dintre care 7 sunt destinate persoanelor cu dizabilitati, iar doua locuri motocicletelor. La etaj pot parca 76 de autovehicule, iar cele 89 de locuri amenajate la ultimul nivel sunt destinate exclusiv abonatilor. In afara spatiilor din interior, parcarea de la Piata Sudului beneficiaza si de 60 de locuri la exterior, dintre care trei sunt destinate persoanelor cu dizabilitati.

Valoarea investitiei este de 22.672.002 lei si consta in amenajarea structurii, in automatizare, instalatii electrice, degivrare si post trafo.

Potrivit regulamentului privind parcarile publice aflate in administrarea Sectorului 4 al Mun. Bucuresti, prin Directia de Mobilitate Urbana, in parcajele de tip “park&ride”, este permis accesul autovehiculelor care nu depasesc masa totala de 3,5 t si/sau dimensiuni maxime de 2,5 m latime si 5, 5 m lungime.

Orarul de functionare a parcajelor de tip “park&ride” este de luni pana duminica, in intervalul orar 00.00-24.00. Intervalul 7.00-19.00 se tarifeaza ca interval intreg, indiferent de ora la care se parcheaza (in interiorul intervalului) cu 3 lei/interval ( TVA inclus).

In afara intervalului mentionat anterior, tariful este de 3 lei/ora ( TVA inclus). In parcajele de tip “park&ride” nu se pot face abonamente, nefiind incurajata parcarea pe termen lung, conform specificului acestui tip de parcaje.

Cititi mai departe aici

foto – wall-street.ro

Loading

Recommended For You