Persoana care a spânzurat un câine de o țeavă de gaze a fost prinsă

masina politie

Un bărbat de 44 de ani, fără adăpost, a fost reţinut şi va fi dus la instanţă pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie.

În identificarea agresorului anchetatorii au fost ajutați de camerele de supraveghere. Bărbatul va fi prezentat duminică judecătorilor cu propunere de arestare.

În imagini, bărbatul apare însoţit de căţeluşul care mai târziu a fost găsit spânzurat de o țeavă de gaze în apropierea Gării de Nord din Capitală, relatează Digi24.

Bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fiind prins, audiat şi apoi reţinut pentru 24 de ore. La audieri nu a dat nicio explicaţie pentru gestul lui.

 

Comunicatul inițial al Poliției

Ieri, 3 ianuarie 2020 în jurul orelor 12:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1. Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală. Polițiștii Sectiei 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fără drept”, se arată într-un comunicat al poliției.

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, au decis magistraţii.

Loading

Recommended For You