Piata Progresul s-a redeschis dupa doua luni, timp in care au fost facute lucrari de modernizare

piata progresul wall-street

Piata Progresul, din sectorul 4 al Capitalei, a fost redeschisa, dupa doua luni, timp in care au fost facute lucrari de modernizare. Cu scari rulante, tarabe spatioase si fantani decorative, una dintre cele mai moderne piete din Bucuresti isi asteapta clienii, doar ca ei nu prea par sa stie asta, anunță wall-street.ro

In luna noiembrie, Piata Progresul a fost inchisa pentru a se efectua, in principal, lucrari pentru obtinerea autorizatiei de securitate de incendiu si de atunci au fost investite 12 milioane de lei, suma care in care au fost cuprinse si lucrari importante de reconfigurare si modernizare.

De curand, in urma cu circa o saptamana, etajul superior al pietei a fost redeschis, dupa ample lucrari de reconfigurare si modernizare. Astfel, pe o suprafata de 4.000 metri patrati, intr-un open-space au fost amenajate 142 de tarabe duble pentru producatorii de fructe si legume, urmand ca in timp sa fie dat in folosinta si parterul pietei, unde pe o suprafata de 4.500 metri patrati, vor functiona magazine alimentare, brutarii, cofetarii si farmacii.

Insa redeschiderea pietei nu a fost anuntata, sau cel putin asa spun trecatorii din zona, care desi trec prin fata pietei, nu stiu ca s-a deschis. De altfel, in zona nu exista nicio pancarta care sa anunte acest lucru, iar, mai mult, pe fatada cladirii, acoperita cu plasa pentru constructii, scrie doar ca se efectueaza lucrari.

Citeste articolul integral

foto – wall-street.ro

Loading

Recommended For You