PNL si Presedintele Iohannis au lansat astazi campania de strangere de semnaturi in Piata Universitatii (FOTO)

lansare semnaturi Iohannis Piata Universitatii

Liberalii au iesit sambata in strada, in Piata Universitatii, unde au lansat campania de strangere de semnaturi pentru Presedintele Klaus Iohannis.

Sute de oameni au venit, inca din primele minute, pentru a semna listele de sustinere a candidaturii lui Iohannis.

Prezent si el, Presedintele PNL, dl. Ludovic Orban a declarat: „Astăzi, 10 august, începem campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis. Zeci de mii de membri ai Partidului Național Liberal și de susținători ai partidului se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetățenii români, ca posibilitatea instituționalizării unui dialog permanent cu cetățenii români, pe toată perioada care va urma.

Intr-un cor de aplauze frenetice si-a facut aparitia si Presedintele Klaus Iohannis, prin prezenta caruia intreaga atmosfera s-a animat, oamenii intampinandu-l cu aplauze si imbratisari. Presedintele, foarte jovial, de altfel, a dat mana cu cei prezenti, si-a facut poze si chiar a raspuns la cateva intrebari adresate din public.

Ulterior, intr- declaratie de presa, Presedintele Romaniei, dl Klaus Iohannis, a spus: „Incepem cu dreptul aceasta actiune, sper sa vina cat mai multi romani si sa semneze pentru candidatura mea. Eu vreau sa continuam impreuna si vreau sa subliniez, impreuna, pentru ca
impreuna trebuie sa resetam, sa reconfiguram statul roman. PSD a dus Romania aproape de esec si este clar ca asa nu se mai poate.

Presedintele a reiterat faptul ca, indiferent ca, la alegerile parlamentare sau anticipate, va coagula o echipa, cu alte partide din opozitie, cu care „sa incepem sa facem Romania Normala.

De asemenea, presedintele a tinut sa precizeze ca tot astazi va avea loc mitingul diasporei si a declarat ca ceea ce s-a intamplat anul trecut nu mai trebuie sa se repete, acuzand guvernul ca a atacat, pur si simplu, cetatenii adunati in Piata Universitatii.

[supsystic-gallery id=3 position=center]

Loading

Recommended For You