PNL solicita desecretizarea apelurilor făcute prin 112 in cazul tragediei de la Caracal

florin roman

Intr-un comunicat de presa transmis de deputatul Florin Roman, acesta preciseaza ca PNL solicita desecretizarea apelurilor făcute prin 112 in cazul tragediei de la Caracal. Oricât de șocante ar fi aceste înregistrări, ele sunt dovada ca adevarul nu poate fi ascuns. Opinia publica din România este mintita in continuare aruncându-se pe piața tot soiul de fake-news-uri, menite sa distragă atenția de la incompetenta crasa a unor funcționari ai statului.

Înregistrările sunt considerate a fi secrete, pentru simplu motiv ca reflecta un adevăr și o emoție, care cu siguranța vor bulversa opinia publica. Nimic nu este mai important decât aflarea adevărului și tragerea la răspundere a vinovaților. Mizeria autorităților, incompetenta lor, indiferenta și cinismul nu pot fi ascunse sub preș.

Publicarea înregistrărilor nu are cum sa încurce ancheta penală. Ci dimpotrivă, poate da sentimentul ca vor plăti toți cei vinovați. Se mizează probabil pe faptul ca odată cu trecerea valului de emoție, vinovații vor scapa. Se inseala amarnic. Înregistrările nu vor șoca doar România ci o lume întreaga. Motivul invocat pentru secretizare este fals, nu are susținere juridică, ci dimpotrivă duce la aflarea adevărului.

Fac un apel către conducătorii MAI sa se abțină de la declarații mincinoase. Și sa se roage pentru sufletul unui copil chinuit ucis de multă, multă incompetenta!”, se arata in finalul comunicatului

Loading

Recommended For You