Polițiștii Capitalei au găsit, în urma unor percheziții, aproximativ 130 kg de tutun

tutun perchezitie

Astăzi, 06.02.2020, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, peste 70 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București pun în aplicare  14 autorizații de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate (peste 1 kg de tutun de fumat, prev. de Lg 227/2015 privind Codul Fiscal).

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă  că mai multe persoane oferă spre vânzare, pe site-uri specializate și pe rețele sociale, diferite cantități de tutun, fără a fi respectată legislația în vigoare.

În continuarea activităților din această dimineață, polițiști ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 6 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au descoperit și ridicat de la locațiile percheziționate aproximativ 130 de kilograme de tutun.

Totodată au fost aduse la audieri 18 persoane cu vârste cuprinse între 18-40 de ani, iar cercetările continuă  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Persoanele identificate vor fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 6.

 

Loading

Recommended For You