Poliția Locală București a început sancționarea șoferilor care parchează neregulamentar

parcare neregulamentara

În ultima săptămână, polițiștii locali ai Capitalei au aplicat amenzi în valoare de 69.000 lei, pentru parcare neregulamentară, anunță Primăria Capitalei.

Trecerea de pietoni, mijlocul intersecţiei, staţiile STB sau pe spaţiile verzi – sunt locuri unde unii conducători auto aleg să-și parcheze mașinile. Aproape în fiecare zi, agenții din cadrul Serviciului Circulație al D.G.P.L.C.M.B. depistează cazuri în care bunul simț este sfidat.

69.000 de lei este suma totală aplicată, în ultima săptămână, de către polițiștii locali ai Capitalei pentru parcare neregulamentară. Acțiunile pentru depistarea acestui tip de indisciplină în trafic au început în zona de centru a Capitalei. Zilnic, aici, sunt depistate peste 40 de astfel de cazuri – în care ori trecerea pentru pietoni, ori stația STB sunt confundate cu parcări publice.

În câteva dintre cazuri – acolo unde se împiedica circulația pietonilor sau a mijloacelor de transport în comun – s-a luat și decizia ridicării autoturismelor prin Compania Municipală Managementul Transportului.

Actiunile polițiștilor locali vor continua pentru prevenirea încălcării legii și, în special, pentru respectarea normelor elementare de bun simț.

Loading

Recommended For You