Polițiștii Capitalei din Sectorul 1 au desfășurat o acțiune de sancționare a „parcagiilor ilegali”

parcagiu ilegal

Vineri, 10 ianuarie 2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură contravențională și penală, în special privind oferirea de locuri de parcare fără îndeplinirea condiţiilor legale.

În intervalul orar 10.00-14.00, polițiști din cadrul Poliţiei Sectorului 1 au organizat și desfășurat o acțiune având ca scop depistarea şi identificarea persoanelor care solicită ilegal taxă pentru locurile de parcare, într-o zonă centrală a Capitalei.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.200 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, fiind depistate 31 de persoane care ofereau locuri de parcare în mod ilegal.

Reiterăm cu acest prilej solicitarea noastră adresată cetăţenilor,  de a nu mai încuraja acest fenomen, de a nu mai oferi bani acestor persoane care oferă în mod ilegal locuri de parcare. Împreună şi doar cu sprijinul cetăţenilor putem combate acest fenomen social deranjant pentru societate.”, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

Acțiunile se circumscriu activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

foto – 4tuning.ro // caracter ilustrativ

Loading

Recommended For You