Polițiștii din Capitală au descoperit într-un autocar aproape 1 kg de aur

politia interventie

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au descoperit într-un autocar care circula pe ruta Istanbul București, 800 de grame de bijuterii din aur și 3 ceasuri succeptibile de a fi contrafăcute.

În cursul zilei de ieri, polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Poliția Sectorului 4, sprijiniți de un echipaj de Ordine Publică din cadrul Secției 16 Poliție, au oprit pe o stradă din Sectorul 4 un autocar care aparținea unei societăți ce efectuază transport de persoane pe ruta Turcia – România.

În urma controlului bagajelor, polițiștii au descoperit 800 de grame de bijuterii din aur nedeclarat, precum și trei ceasuri inscripționate cu sigla unei mărci cunoscute, bunuri ce  au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, iar șase persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani, sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacere a unei mărci înregistrate și contrabandă.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Loading

Recommended For You