UPDATE: Polițiștii din Capitală caută un copil care a sunat la 112 și a cerut ajutor

politia interventie

Sunt căutări de amploare în Capitală, marți după-amiază. Salvatorii încearcă să dea de un copil de 9 ani, care a sunat la 112 și a anunțat că a căzut într-un canal. A făcut apelul la 112 în jurul orei 14:30 și nu fusese localizat nici după aproape 4 ore. 

UPDATE: Copilul a fost gasit, acesta facuse o farsa la telefon.

Potrivit ISU București-Ilfov, din momentul apelului la 112, între copil și echipele din dispecerat, respectiv operator 112 și dispecer ISU, a fost purtată o conversație neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate și alte date care să permită identificarea acestuia.

Potrivit reporterului Digi24 Ioana Ciurlea, după 35 de minute apelul s-a întrerupt, iar dispecera de la 112 nu a mai reușit ulterior să apeleze numărul de telefon.

Copilul a sunat, marți, la ora 14:38, la 112 și a anunțat că se află într-un canal, sub carosabil, în zona cartierului Apărătorii Patriei din București și că ar fi fost împins acolo de un alt copil, care ulterior a pus capacul, a anunțat ISU București-Ilfov.

Au fost alertate cele mai apropiate resurse de intervenție, de la Detașamentul Apărătorii Patriei, ulterior numărul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detașamentul Special de Salvatori.

La fata locului, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din pompieri, polițiști, jandarmi, polițisti locali din Sectorul 4 București și Apa Nova.

A fost verificată strada Măceșului, unde susținea copilul că se află, iar ulterior aria de căutare a fost extinsă semnificativ, pe fiecare stradă în parte, până la bulevardele Metalurgiei și Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

La ora transmiterii știrii, angajații ISU București-Ilfov continuă căutările, scrie Mediafax.

Loading

Recommended For You