Primăria Capitalei va construi un nou pod pietonal în Herăstrău, lângă Podul CFR

pod cfr herastrau

Primăria Capitalei vrea să construiască un pod pietonal de traversare a Lacului Herăstrău, în zona Podului CFR. Investiția ar urma să fie de 2,2 milioane de lei, iar durata de execuție a lucrării de 8 luni, potrivit unui proiect votat în ședința CGMB de miercuri, potrivit Mediafax.

„De-a lungul malurilor lacului Herăstrău sunt amenajate alei pietonale pentru plimbări ale vizitatorilor și bicicliștilor. Trecerile peste lac sunt amenajate din loc în loc acolo unde malurile amenajate de om de apropie unul de altul, așa cum se întâmplă și în dreptul podului de CF (cale ferată), linia București – Constanța, ce traversează denivelat DN1 și mai apoi lacul.

În prezent există amenajată o trecere provizorie din elemente metalice închiriată de la Ministerul Apărării, care însă nu asigură posibilitatea deplasării ambarcațiunilor de sub podul CF”, se arată în expunerea de motive a proiectului care se află pe ordinea de zi a ședinței CGMB de miercuri.

Potrivit proiectului care pevede aprobarea indicatorilor tehnico-economici, valoarea investiției este de 2,2 milioane de lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni.

Loading

Recommended For You