Primăria sectorului 3 a adunat 5 tone de gunoi din apartamentul unui bărbat

Primăria sectorului 3 al Capitalei a evacuat din apartamentul unui bărbat aproape 5 tone de gunoi, acțiunea de igienizare venind în urma sesizărilor locatarilor.

Primarul Robert Negoiță spune într-o postare pe pagina sa de Facebook că persoana care și-a transformat apartamentul într-un depozit de gunoaie este în vârstă și suferă de tulburări de memorie. Pentru că nu are rude, primăria și-a asumat acțiunea de igienizare, pentru că locuința devenise deja un focar de infecție și punea în pericol tot blocul.

„Aproape 5 tone de gunoi. Atât au strâns din locuința unei persoane colegii de la Direcția de Salubritate S3, în cadrul unei acțiuni de igienizare derulate împreună cu Poliția Locală Sector 3 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului S3.

Este vorba de un apartament cu două camere în care locuiește o persoană în vârstă, fără aparținători și care suferă de tulburări de memorie.
Din păcate, apartamentul devenise un focar de infecție și punea în pericol întreg blocul. Acțiunea de curățenie a posibilă cu spijinul Asociației de Proprietari, care a și reclamat această situație, și, foarte important, pentru că proprietarul apartamentului respectiv a permis accesul și intervenția echipelor de salubritate”, 
scrie primarul sectorului 3 în mesajul său.

Această prezentare necesită JavaScript.

Loading

Recommended For You