Protest in fata sediului MAI, unde oamenii au depus 400 de perechi de incaltaminte, simbolizand numarul de copii ce dispar anual

protest 400 pentru 400 bucuresti (3)

Un protest inedit a avut loc astazi in fata sediului MAI, initiat de reprezentantii PNL Bucuresti, in contextul tragediei din Caracal, unde Alexandra nu a mai putut fi salvată, deşi a sunat la 112 de trei ori.

Mesajul, menit sa atraga atentia asupra numarului anual de 400 minori dati disparuti si despre care nu se mai stie nimic in Romania, a strans, alaturi de Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru si pe cei ai sectoarelor, cetateni impresionati de cazul Alexandrei, din judetul Olt,  in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost daţi dispăruţi 4000 de minori. Au fost regăsiţi 3600. Nu au mai fost găsiţi 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenţia că tragedia de la Caracal nu este singulară, depunem 400 de perechi de încălţăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în faţa clădirii Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis PNL Bucureşti.

[supsystic-gallery id=1 position=center]

 

Loading

Recommended For You