PSD a lansat, chiar în timpul conferinței de presă a lui Klaus Iohannis, imagini false cu acesta, purtând cască în ureche

iohannis ureche

Gabriela Firea, Florian Bodog și mai multe filiale PSD, au distribuit pe Facebook un colaj cu imagini false, în care susțineau că președintele Klaus Iohannis a purtat o cască în urechea stângă, la conferința de presă de aseară.

Senatorul PSD Florian Bodog a fost primul care a postat colajul pe Facebook.

Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, a scris Bodog, pe pagina lui de facebook

 

Si Gabriela Firea a facut o postare in care a scris: „Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!

fake news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După două ore postarea Gabrielei Firea a fost ștearsă.

PNL a publicat, în timpul conferinței de presă, doua fotografii făcute președentelui Klaus Iohannis, pentru a demonta fake-newsul celor de la PSD

 

Klaus Iohannis a răspuns chiar în timpul conferinței, la întrebarea unui jurnalist: „Aici nu, aici nu, cred că aici (facând semn cu degetul spre cap). E totuși ciudat, mă bănuiți că fără copiuță nu merge? Nu cred că mă bănuiți”. Șeful statului a întors capul atât în stânga cât și în dreapta, pentru a arăta că nu are cască.

Fotoreporter Octav Ganea, de la Inquam Photos, a publicat o fotografie realizată președintelui. din lateral, pentru a demonta știrea falsă răspândită de cei de la PSD.

Informația falsă privind „presupusa cască” pe care ar fi purtat-o Klaus Iohannis a fost preluată și de Viorica Dăncilă, care a spus, în conferința de presă care a urmat celei a șefului statului că, spre deosebire de el, nu poartă „nicio cască” și că „vorbește liber”.

 

Loading

Recommended For You