PSD contra PSD. Liviu Plesoianu despre Viorica Dancila: O bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD

Dancila Putna

Liviu Pleşoianu a afirmat că „gafele monumentale” ale premierului sunt o bătaie de joc la adresa celor care au votat PSD. Social-democratul a precizat că există un cordon ombilical între Viorica Dăncilă 1 şi 2 şi anume „liliputana anvergură politică şi nemiloasa căsăpire a logicii discursive”.

Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declaraţie după declaraţie astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 şi în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral şi necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 şi doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică şi nemiloasa căsăpire a logicii discursive şi a limbii române elementare! …Zău, e prea de tot!”, a scris Liviu Pleşoianu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD face referire la unele declaraţii ale premierului făcute la Putna.

„Dăncilă, acum două zile: «Marea majoritate sunt oameni care ştiu că bunul-simţ şi violenţa nu sunt caracteristice poporului român!» … «Plec de la Putna cu linişte şi încredere că ura va fi însoţită de solidaritate…» …!??!??!????!!!!!!???!!!!??????? #Candidata_partidului_CEX”, a conchis Pleşoianu.

Viorica Dăncilă a fost prezentă, joi, la Mănăstirea Putna cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Premierul a afirmat că sute de români au venit acolo să se roage, lucru care arată importanţa menţinerii legăturii între educaţie, credinţă şi educaţie

Oameni extraordinari şi momente încărcate de emoţie astăzi (joi – n.r.), la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Sute de români s-au adunat pentru rugăciune la Mănăstirea Putna, superb lăcaş al spiritualităţii bucovinene care, prin activităţile de zi cu zi, reafirmă importanţa păstrării legăturii între educaţie, credinţă şi cultură”, a scris Viorica Dăncilă, joi pe Facebook.

Loading

Recommended For You