RADET anunță că vor apărea deficienţe în furnizarea apei calde

RADET

RADET anunţă că în urma lucrărilor majore executate pentru înlocuirea conductelor de termoficare în mai multe zone din Municipiul Bucureşti, în această perioadă pot apărea deficienţe în furnizarea apei calde la orele de consum maxim, mai ales în ariile adiacente celor în care se desfăşoară intervenţiile.

Aceste lucrări reprezintă singura posibilitate tehnică de a crește calitatea serviciului de termoficare în viitorul sezon de încălzire, pentru un sistem învechit care şi-a depăşit cu peste 30 de ani durata de funcţionare.

RADET mai anunţă că a finalizat lucrarea de înlocuire a aproximativ 600 de metri liniari de conductă Dn 400 în strada Câmpia Libertății din sectorul 3 al Capitalei.  În prezent are loc racordarea tronsonului înlocuit, urmând ca zilele următoare să fie executate manevrele de punere în funcțiune şi lucrările de aducere a carosabilului la starea inițială.

Se continuă lucrările de înlocuire a unor porţiuni de conducte în Sectorul 1 în zona Aviației – Pipera – Nicolae Caramfil, în Zona Dorobanți – Iancu de Hunedoara și Domenii – Ion Mihalache. În Sectorul 3 se lucrează pe Strada Danubiu, în Sectorul 4 în Zona Unirii – Strada
Radu Vodă precum și în zona Reșița – Berceni – Turnul Măgurele.

În perioada următoare vor începe lucrări în sectorul 3 zona Sălăjan – Nicolae Grigorescu pe strada Ștefan Constantin.
Reamintim că aceste intervenții fac parte atât din planul regiei autonome de reabilitare a conductelor, cât şi din acordurile – cadru pentru lucrările de primă urgență ce au în vedere schimbarea a 27 kilometri de rețea în decurs de doi ani.
O noutate este faptul că, după o perioadă de nouă ani, RADET București execută lucrări cu societăți comerciale.

Lucrările se vor desfășura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic către clienții RADET.

Loading

Recommended For You