RADET Bucuresti va incepe probele pentru furnizarea caldurii

calorifere

RADET Bucuresti anunta ca, din noaptea de 27 spre 28 octombrie 2019, ora 23.00, vor incepe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitala. Decizia a fost luata “avand in vedere prognoza meteo care anunta temperaturi in scadere pentru zilele urmatoare”, potrivit unui comunicat de presa al regiei.

 

“Furnizarea agentului termic pentru incalzire va fi facuta in momentul in care temperaturile medii se vor incadra in limitele prevazute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv dupa „inregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, intre orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

Actiunea se deruleaza progresiv, avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare si numarul mare al consumatorilor, mai precizeaza compania.

Probele la cald se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire.

“Va reamintim ca inca de la inceputul lunii octombrie, RADET furnizeaza caldura la cerere spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani, precum si tuturor celorlalte institutii publice care au solicitat acest lucru. Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire, pot solicita in scris, prin reprezentantii legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro. Dispeceratele RADET si echipele de interventie functioneaza in regim permanent pentru solutionarea oricaror probleme aparute in teren. Pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numerele de telefon 031.94.42 si 0800.820.002.”, se mai arata in document.

Loading

Recommended For You