RADET – Finalizare lucrări Sectorul 1 – Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Tronsonul I – Nicolae Caramfil

radet 1

RADET București anunță printr-un comincat de presă că au fost finalizate, încă din data de 8 noiembrie 2019, lucrările de modernizare a tronsonului din conducta de termoficare Dn 700 – Magistrala II – III Grozăveşti din Bulevardul Iancu de Hunedoara, ce alimentează cartierul Aviaţiei din Sectorul 1 al Capitalei.

Problemele privind alimentarea cu apă caldă şi căldură din cartierul Aviaţiei au fost soluţionate.

Tot în Sectorul 1 au fost finalizate şi lucrările de înlocuire a conductei – Dn 700 (Tronsonul I), în zona străzii Nicolae Caramfil, fiind terminate şi lucrările de realizare a provizoratului – prin care se asigură continuitatea furnizării agentului termic pe toată durata desfăşurării lucrărilor din tronsonul final.

Magistrala are o importanţă vitală în funcţionarea sistemului de termoficare în zona de Nord a Capitalei. Deşi termenul avansat de constructor pentru lucrările din Bulevardul Iancu de Hunedoara era 15 noiembrie 2019, acestea au fost terminate cu o săptămână mai devreme, pentru efectuarea operaţiunilor de reîntregire a tronsonului de magistrală şi manevrelor necesare umplerii instalației în vederea începerea furnizării agentului termic către cartierul Aviației din CET Grozăveşti.

Vă reamintim că lucrarea din Bulevardul Iancu de Hunedoara a avut în vedere înlocuirea unor porţiuni de conductă cu o vechime de peste 50 de ani, iar împreună cu lucrarea desfășurată la intersecţia străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera sunt măsurile dispuse pentru îmbunătățirea alimentării cu agent termic în cartierul Aviației.

Lucrările fac parte din cea mai amplă campanie de reparații, modernizări și înlocuiri de subansamble tehnice, anunțată încă de la sfârșitul sezonului anterior de încălzire, fiind prima acțiune de acest gen după o perioadă foarte lungă de timp“, anunță RADET.

 106 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...