Radu Nicolescu: Intreg mandatul Gabrielei Firea este o lungă listă de promisiuni, prezentări de grafice, PPT-uri, machete, releveuri si descinderi cu alai

radu nicolescu

Primarul General, Gabriela Firea, s-a mai tras o dată în poză, cu o ispravă de propagandă imediată, dar cu efect practic administrativ nesigur„, scrie Radu Nicolescu, noul Secretar General al PNL Bucuresti, intr-o postare pe facebook.

Doamna Firea a fost distribuită masiv, semnând pentru finanțarea de 122 de milioane de euro a proiectului de infrastructură a străzii Prelungirea Ghencea, din Sectorul 6 al Capitalei. Este proiectul care a demarat din 2006, și care nici acum nu e finalizat, după mandatele ”harnicilor” primari Sorin Oprescu și doamna Firea. Obiectivul de investiții „Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea” va începe pe 9 septembrie și edilul promite că va fi gata în 24 de luni, mai spune acesta.

Despre doamna Firea știm de mult timp că promite, cum respiră. Tot mandatul dânsei este o lungă listă de promisiuni, prezentări de grafice, PPT-uri, machete, releveuri, promisiuni la promisiuni și descinderi cu alai printre obiective edilitare aflate în stare incipientă, și niciodată finalizate.

Ca orice anunț al primarului pesedist al Capitalei, cu cât acesta sună mai promițător, cu atât ascunde o belea mai mare.

Beleaua din contractul de 122 de milioane de euro, constă în calitatea juridică suspectă a contractantului: compania municipală ”Trustul de Clădiri Metropolitane București”. Este una dintre cele 20 de companii înființate ilegal de doamna Firea și declarate ilegale de instanță, în 2018.

Cei 600 de milioane de lei, băgați deja în cele 20 de companii municipale înființate ilegal, se constituie într-un prejudiciu uriaș, de care va da socoteală semnatarul final, Gabriela Firea.

Acum, la orizont, a mai apărut un posibil prejudiciu uriaș: cei 122 de milioane euro dați pe mâna unei companii care se ocupă de construcția sau reparația unor clădiri, nicidecum de lucrări de intrastructură: supralărgiri, asfaltări, împungeri etc.

Cu părere de rău pentru bucureșteni, care mai înghit o promisiune riscantă, viitorul doamnei Firea zăngăne bine!

Loading

Recommended For You