Răzvan Lucescu scrie istorie!

razvan lucescu

Al Hilal s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei, după o „dublă” dramatică cu Al Sadd.

Răzvan Lucescu a ieşit triumfător în semifinala Ligii Campionilor Asiei, disputată împotriva echipei lui Xavi. Al Hilal, clubul antrenat de român, a pierdut dramatic returul contra celor de la Al Sadd, cu 2-4, dar a reușit calificarea în ultimul act, grație rezultatului din tur: 4-1.

Prima repriză a fost una de-a dreptul nebună. Al Dawsari a deschis scorul în minutul 13 pentru antrenorul român, însă apoi a urmat ceva rar întâlnit în fotbal. Echipa lui Xavi a înscris de trei ori în trei minute (intervalul ’17 – ’20) şi se apropiase la un gol de a trimite meciul în prelungiri.

Totuşi, Gomis a punctat în minutul 25 şi i-a readus liniştea lui Lucescu, dar doar până spre finalul meciului. În minutul 90+3, Koukhi a marcat pentru 4-2, iar echipa lui Xavi mai avea nevoie de un gol pentru a se califica graţie golurilor din deplasare.

A fost 6-5 la general, iar trupa lui Răzvan Lucescu va juca în finală cu câştigătoarea dintre Urawa şi Guanghzou Evergrande (2-0 în tur).

Răzvan Lucescu l-a învins pe Xavi în tur cu 4-1

Răzvan Lucescu l-a umilit pe Xavi, în turul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Meciul a început greu pentru echipa românului, care și-a înscris un autogol prin golgheterul Gomis. Acesta s-a revanșat însă 19 minute mai târziu, când a egalat.

Momentul de cotitură al meciului a avut loc un minut mai târziu, atunci când fotbalistul gazdelor, Hassan, a fost eliminat după o fază în care arbitrul a împins un jucător pentru a face ordine, un lucru mai puțin întâlnit.

Albulayhi a adus-o pe Al Hilal în avantaj chiar înainte de pauză. În repriza secundă, a venit rândul gazdelor să înscrie un autogol, iar Al Shalhoub a stabilit scorul final, în minutul 67.

Loading

Recommended For You