Reacția PMB după gafa făcută în documentul semnat de Gabriela Firea, prin care Cornel Dinu va fi desemnat Cetățean de Onoare al Municipiului București

gabriela firea

Primăria Municipiului București și-a cerut scuze după gafa de proporții făcută în documentul semnat de Gabriela Firea prin care Cornel Dinu urmează să fie desemnat Cetățean de Onoare al Municipiului București. Marele dinamovist a fost numit ”fost antrenor principal la Steaua București”.

Directia “Cultură, Învățământ, Turism“ din cadrul Primăriei Capitalei regretă greșeala apărută în documentația Proiectului de hotărâre prin care, în ședința Consiliului General al Capitalei de joi 14 noiembrie se propune acordarea titlului de cetățean de onoare al Municipiului București domnului Cornel Dinu”, a transmis Primăria Capitalei.

Reacția lui Cornel Dinu după gafa de proporții a Primăriei București

”Mulţumesc celor care se gândesc la mine, nu este o greşeală a doamnei Firea, pe mine mă distrează altceva. E gluma lui Piţi Varga: Ce MAI, MFA, tot MAI este! (n.r. – Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Forțelor Armate). Este vorba de Errare humanum est.

Am fost prieten foarte bun cu Răsvan, fostul soț al doamnei Firea, și cu mama acestuia, soacra doamnei Firea”, a spus Dinu, la Digi Sport.

 200 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...