Replică pentru Klaus Iohannis, a fostului președinte, Traian Băsescu: „Nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid”

traian=klaus

Fostul președinte Traian Băsescu a spus, duminică seara, că el a fost membru PCR, aceasta fiind o condiție ca să comande o navă, dar a subliniat că pe mare nu l-a întrebat niciodată furtuna dacă este membru de partid, scrie Digi24

Comentariul său vine după ce actualul șef al statului, Klaus Iohannis, a declarat că el este primul președinte care nu a fost comunist.

Nu știu dacă dl. Iohannis a fost membru de partid sau nu, dar eu am fost membru de partid. Trebuie să spun că pe mare nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid. Era o condiție ca să poți să preiei comanda unei nave… Ce comandă… Noi am ieșit din Institut 95% membri de partid. În anul IV ne-a făcut membri de partid. Deci, de la gradul de ofițer III ne făceau membri de partid. Eu nu mi-am câștigat pâinea din calitatea de membru de partid, ci din cea de comandant, de căpitan de cursă lungă”, a declarat la România TV fostul președinte Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Klaus Iohannis a spus, duminică seara, în timpul marșului „Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alături de ei!” că este primul președinte care nu a fost comunist, acesta fiind motivul pentru care a ales să participe la eveniment.

Loading

Recommended For You