Restrictii de circulatie azi in Capitala, in zonele Piata Victoriei si Piata Constitutiei

politia trafic blocat

Pentru buna desfășurare a manifestațiilor programate pe 10 august in Piața Victoriei și Piața Constituției, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsurile specifice, pentru restricţionarea temporară a traficului rutier, astfel (harta cu restricţii și rute ocolitoare poate fi consultată pe site-ul https://bpr.politiaromana.ro ).

 • începând cu ora 14.30, în funcţie de sosirea participanţilor, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, între Str. Arh. Ion Mincu și Piaţa Victoriei, iar circulația va fi permisă pe Str. Arh. Ion Mincu;
 • începând cu ora 14.30, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe o bandă, respectiv două benzi de circulaţie pe sens, în fața Guvernului României, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv Bd.Lascăr Catargiu, iar pe Str. Paris se va circula cu viraj dreapta către Statuia Aviatorilor, fără a fi permis accesul în Piața Victoriei, dinspre Str. Berzei și Bd. Ion Mihalache.
 • între orele 17.00 – 22.15, se va restricționa traficul rutier în Piața Victoriei, până la ocuparea perimetrului de imitat de: prelungirea Bd. Aviatorilor, Șos. Kiseleff, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești, Calea Victoriei, intersecția Bd. Lascăr Catargiu și Bd. Iancu de Hunedoara, cu păstrarea unei zone de protecție în care traficul rutier și pietonal va fi restricționat, după cum urmează:
  • – pe Str. Paris, segmentul cuprins între Bd. Aviatorilor și Str. Duliu Zamfirescu;
  • – pe Str. Duliu Zamfirescu, segmentul cuprins între Str. Paris și Str. Louis Blanc;
  • – pe Str. Louis Blanc, segmentul cuprins între Str. Paris și Bd. Iancu de Hunedoara;
  • – breteaua Iancu de Hunedoara, de la intrarea în pasaj până la Piața Victoriei;
  • – trotuarul și banda I de circulație de pe Bd. Aviatorilor, sensul de mers dinspre Piața Romană către Statuia Aviatorilor, segmentul din fața Guvernului României;

Rute alternative:

 • – Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Piața Montreal – Șos. București-Ploiești;
 • – Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Șos. București-Ploiești.

În funcție de evoluția situației operative și de numărul participanților, Brigada rutieră va comunica și alte restricții ale traficul rutier de pe alte artere care converg spre Piața Victoriei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule:

* să oprească ori să staţioneze doar în locurile special amenajate;

* să îşi păstreze calmul în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele şi recomandările polițiștilor rutieri care se află în punctele de deviere;

* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Loading

Recommended For You