Scandal in USR, Dan Barna acuzat ca refuza o dezbatere interna. „Nu pare că susții democrația”, sustine Cosette Chichirău

Cosette Chichirău si Dan Barna USR

Scandal uriaș în interiorul Uniunii Salvați România! Cosette Chichirău îl provoacă pe Barna la o dezbatere internă și i-a transmis că, dacă o refuză, își va pierde legitimitatea de a candida.

Ai refuzat orice dezbatere în cursa internă pentru președinția partidului până pe 31 august, ultima zi de campanie. Ai organizat alegerile interne înaintea celor prezidențiale. Două greșeli care ne dau de gândit. Dar a greși e omenește. Repară aceste greșeli acum – hai să dezbatem, hai să amânăm alegerile – și vei putea intra onorabil în cele două curse, pentru președinția USR și a țării. Persistă în greșeală și îți vei pierde legitimitatea de a candida într-un proces democratic, pentru că nu pare că susții democrația„, a scris Cosette Chichirău într-un mesaj postat pe un grup de discuții al USR.

USR își va alege noul președinte la jumătatea lunii septembrie. Bătălia se poartă între Dan Barna, actualul șef al partidului, și deputatul de Iași Cosette Chichirău.

Dan Barna pare favorit prin prisma candidaturii la Președinția României, dar Cosette Chichirău are reproșuri concrete de făcut modului în care acesta conduce partidul, acuzându-l că a devenit captivul unui grup intern și că relația cu PLUS a fost gestionată „în genunchi”, după cum declara într-un interviu acordat zilele trecute Digi24.r0.

 420 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...