Scandal in USR pe tema retragerii Elenei Lasconi de pe listele de la Europarlamentare

elena lasconi

Europarlamentarul USR, Vlad Gheorghe, l-a criticat luni pe președintele partidului Cătălin Drulă, după scandalul provocat în partid de declarațiile făcute de Elena Lasconi și a precizat că acest „haos” trebuie asumat de cineva din conducerea USR, care va trebui să demisioneze. Gheorghe a spus că USR are în prezent o „imagine boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul”.

„Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații? Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? Gata, o postare pe pagină și schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenția românilor, dar nu așa cum ar fi trebuit?”, a spus Vlad Gheorghe într-o postare publicată pe Facebook.

Europarlamentarul a spus că, în prezent, cine caută „USR” pe internet va găsi numai lucruri „bune”, precum „imaturitate politică”, „lipsă de viziune” sau „lipsă de comunicare”. „Suntem partid în opoziție care NU crește în opțiunile votanților când la putere se află o alianță toxică pentru români. PSD și PNL fac zilnic câte o nenorocire, cresc taxele și impozitele, își bat joc de justiție, eșuează iar cu intrarea în Schengen și câte și mai câte, iar USR face știri doar cu scandaluri interne și procente staționare în sondaje, în cel mai bun caz.

Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal”, a adăugat Vlad Gheorghe.

Loading

Recommended For You