Se lucreaza la noi piste de biciclete pe Calea Victoriei

pista biciclete

Au inceput lucrarile la pista de biciclete de pe Calea Victoriei, pe segmentul delimitat de Bd. Regina Elisabeta si Splaiul Independentei. Durata realizarii acestui segment este de 31 de zile, incepand cu data de 4 noiembrie 2019, anunta Primaria Bucuresti.

Lucrarile la cele 4 trasee se executa etapizat, pe fiecare tronson in parte, in functie de finalizarea altor proiecte de infrastructura aflate momentan in desfasurare, anunta wall-street.ro

Segmentul Calea Victoriei, delimitat de Bd. Regina Elisabeta si Splaiul Independentei, face parte din Traseul 3 al proiectului: Calea Victoriei – Pod Natiunile Unite – Splaiul Independentei – Pod Grozavesti – b-dul Mihail Kogalniceanu – b-dul Regina Elisabeta.

Pentru realizarea pistei pentru biciclete, se vor institui restrictii pe banda 3 a sensului de mers dinspre Bd. Regina Elisabeta, cu asigurarea a doua benzi de circulatie pe acest sens, respectiv cu asigurarea unei benzi de circulatie pe sensul dinspre Splaiul Independentei, pana la intersectia cu Str. Mihai Voda.

“In ceea ce priveste celelalte doua tronsoane aferente traseului 3, urmeaza obtinerea autorizatiei de construire, conditionata de inchiderea celorlalte lucrari aflate in desfasurare si de obtinerea avizului de la Brigada Rutiera.

Subliniem ca, avand in vedere avizul Brigazii Rutiere, lucrarile la cele 4 trasee vor fi executate etapizat, pe fiecare tronson in parte, in functie de finalizarea altor proiecte aflate momentan in desfasurare, respectiv reabilitarea colectoarelor principale de canalizare, reabilitarea malurilor raului Dambovita si realizarea parcajului subteran in zona Decebal.” anunta PMB

foto – wall-street.ro

 153 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...