Sebastian Burduja: Delirul PSD atinge cote alarmante. La fel și disperarea!

Sebastian Burduja
libris.ro

Subiectul Spitalului Sf. Vasile cel Mare din Sectorul 1, promis de actualul primar PSD în campania sa electorală din 2016 și scos de la naftalină chiar în anul alegerilor locale, este folosit de Marcel Ciolacu pentru un atac delirant asupra premierului României, arata presedintele Sector 1 intr-un comunicat.

După ce a epuizat toate minciunile și manipulările posibile, Ciolacu răstălmăcește o declarație a premierului Ludovic Orban doar ca să mai scornească o replică de tip: PNL nu vrea spitale.

Declarația premierului a fost următoarea:„Avem nevoie de servicii de sănătate de maximă calitate. În Bucureşti toată lumea construieşte spitale. Administraţia Bucureştiului vrea spital metropolitan. În curând o să ajungă la spital metropolitan cu zece mii de paturi, ca să aibă ce să promită şi ce să mintă. Sectorul 1 – iarăşi, construieşte spital. De ce construieşte Sectorul 1 spital, sincer, nu înţeleg. Toate, în schimb, sunt proiecte pe hârtie. În timpul acesta unităţile spitaliceşti sunt subfinanţate. Standardele privitoare la managementul în unităţile spitaliceşti care ţin de Primăria Capitalei scad continuu. Calitatea serviciilor medicale furnizate în aceste unităţi spitaliceşti, de asemenea, scade continuu. Nu s-a făcut aproape nimic, decât cârpeli”, a mai spus Orban.

De aici și până la delirul postat de șeful PSD pe contul său de Facebook, cale lungă. Judecând după recentele aberații ale primarului Gabriela Firea, care pretinde că ELCEN, instituție aflată în subordinea Guvernului, ar fi livrat intenționat agent termic mai fierbinte cu 20 de grade pentru a provoca o avarie grava, e din ce în ce mai clar că disperarea PSD a ajuns la un nivel greu de controlat.

Problema licitației spitalului din Sectorul 1 am explicat-o într-un comunicat anterior:  “Toți bucureștenii trebuie sa stie: nu exista bătaie de joc mai mare decât așa-zisul spital din Sectorul 1 lansat de primarul-invizibil PSD-ist. Nimeni nu a văzut studiul de fezabilitate, care la o asemenea valoare a investiției, de aproape jumătate de miliard, trebuia sa fi costat câteva milioane bune de euro. Automat, trebuia sa fie scos la licitație, ceea ce nu s-a întâmplat.”

S-a scos însă direct lucrarea, pregătindu-se un tun de sute de milioane din bani publici! Cine a mai pomenit sa fie scoasă la licitație o lucrare de o asemenea amploare cu un SF (n.r. studiu de fezabilitate) făcut din birou, pe genunchi? Nici măcar în lumea a treia  Așa ceva nu exista! Fiind vorba de un spital, o lucrare complexă, studiul era de o importanță capitală!

Lucrarea ori nu se va atribui, ori se va atribui doar pentru a trage o noua țeapă bucureștenilor din Sectorul 1. În plus, primarul invizibil trebuie sa dea explicații de ce un an de zile a plătit zeci de oameni sa stea pur și simplu degeaba, într-o Companie de investiții plătită, evident, tot din banii cetățenilor sectorului 1! E aceeași companie care recent voia sa scoată la licitație patinoare peste patinoare în sector, la suma colosale, încălcând flagrant hotărârea de consiliu local prin care i s-a atribuit, ca UNIC obiectiv, realizarea spitalului.

Toate acestea vor ajunge nu doar la urechile cetățenilor sectorului 1, ci si la instituțiile abilitate sa facă dreptate în țara asta. Un asemenea jaf și o asemenea bătaie de joc sunt un record, chiar și pentru administrațiile PSD-iste din România!” a declarat Sebastian Burduja, Președinte PNL Sector 1.

În concluziile, lucrurile sunt simple. PSD nu a făcut nimic din ce a promis. Niciun spital regional, metropolitan…nici măcar unul județean. Nicio creșă sau grădiniță din sutele promise. PSD și-a demonstrat pe toate canalele incompetența și interesele complet contrare cu cele ale Românilor.

PSD a ținut ani de zile România captivă în sărăcie și subdezvoltare. Niciun delir și nicio promisiune nerealistă de construire de spital sau orice altceva nu schimbă realitatea.

Drama pesedistă și-a încheiat actul de la Palatul Victoria și își joacă ultimele scene de amatorism la administrația locală din București. Iar actorii lor, remarcați prin impostură, vor deveni personaje obscure dintr-o filă tristă de istorie…

 316 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...