Sediu nou și modern în sectorul 2 pentru acte de identitate

Locatie-SEP-Veranda

Cărțile de identitate, cele provizorii, precum și restul actelor de stare civilă pentru locuitorii sectorului 2 vor fi eliberate, începând de luni, 17 februarie 2020, numai la sediul deschis la etajul II  din Mall Veranda (vizavi de World Class), situat pe str. Ziduri Moși nr. 23.

Cu această dată, se închid birourile de Evidența Persoanei ce funcționau în cadrul Secției 6 Poliție (str. Paul Greceanu nr. 36) și cel deschis la Secția 9 Poliție (șos. Pantelimon nr. 290).

Vechile birouri de evidența persoanei s-au dovedit inadecvate pentru această activitate, datorită spațiilor restrânse, lipsei locurilor de parcare, a rampelor pentru persoane cu dizabilități, condiții ce erau de natură a crea disconfort persoanelor care depuneau sau ridicau acte de identitate.

De asemenea, în același spațiu de la etajul II se vor muta, începând de luni, 10 februarie 2020 și Biroul Evidența Persoanei nr. 2, care provine de la Secția 7 Poliție (str. Teiul Doamnei nr. 3) și care funcționa în Mall Veranda încă din anul 2017, dar la nivelul 0 al clădirii, precum și Biroul Evidența Persoanei nr. 3, care a funcționat anterior în șos. Iancului nr. 59.

Măsura dispusă de domnul primar Toader Mugur Mihai vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2, care vor avea la dispoziție unul din cele mai moderne sedii din Capitală pentru obținerea actelor de identitate. Situat la cinci minute de o linie de metrou și cu acces facil la numeroase mijloace de transport în comun, beneficiind și de o parcare generoasă de peste 1200 locuri, noul sediu al Direcției Publice de Evidență Persoane și Stare Civilă Sector 2 oferă condiții civilizate pentru depunerea și ridicarea documentelor personale.

Loading

Recommended For You