Serviciul de Transport Public Bucuresti va plati 600.000 de euro pe bucata, pentru modernizarea a 11 tramvaie

Bucur low floor

Astfel, potrivit anunțului publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), materialele folosite vor trebui, în funcție de situație, să reziste la acte de vandalism, să fie anticorozive, anti graffiti, să reziste la spălări cu perii rotative și să nu fie nocive în exploatarea tramvaiului.

Operațiunile vor include toate componentele operaționale ale tramvaiului, anume instalații aer condiționat, informare călători, supraveghere video, acces persoane disabilități etc, anunta clubferoviar.ro

Serviciile cerute sunt: proiectare, design, realizare matrițe, SDV. Contractul se va executa în doua etape aferente anilor 2019 si 2020. Valoarea totala estimată este de 6,56 milioane euro, adică în medie 600.000 de euro pe bucată, fără TVA. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de punctajul obținut, calculat în proporție de 70% pentru prețul cerut și restul pentru capacitatea de transport.

Tramvaiul Bucur Low Floor (podea joasă) a fost fabricat la URAC în 2007 și este cel mai modern tramvai din București și primul tramvai din România cu podea joasă ( în suprafață de 60% din total, respectiv 14 metri podea joasă). Evaluarea ofertelor este estimată pentru finele acestui an.

STB deține 11 tramvaie model LF – CA cele ce vor fi modernizate și alte 5 tramvaie LF – CC.

Loading

Recommended For You