Simona Halep a fost decorata de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

simona halep decorata de klaus iohannis

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit astăzi cea mai înaltă distincție a statului român, Simonei Halep, ca recunoaștere și prețuire profundă pentru câștigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum și pentru parcursul profesional de excepție de până acum.

Simona Halep este deja una dintre cele mai iubite sportive din toate timpurile. Prin tenisul pe care îl practică, cu atât de multă pasiune și dăruire, inspiră milioane de oameni din multe colțuri ale lumii. Mai mult, ea ajunge, într-un mod cu totul deosebit, la inimile copiilor și le sădește semințele încrederii și curajului. Prin puterea exemplului, reprezentați un foarte prețios model pentru tânăra generație.

Dragă Simona Halep, a spus Klaus Iohannis, „Vă confer astăzi cea mai înaltă distincție a statului român ca recunoaștere și prețuire profundă pentru câștigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum și pentru parcursul profesional de excepție de până acum.

Ați scris o pagină importantă din istoria tenisului românesc, în doar 55 de minute, la Wimbledon. Datorită talentului, pasiunii, determinării, perseverenței și a pregătirii constante, ați reușit să deveniți prima jucătoare de tenis din România care deține acest titlu. Vă felicit din toată inima!

De asemenea, Presedintle Klaus Iohannis, a tinut sa-i felicite pe parintii Simonei, pe membri echipei ei pentru fatul ca au crescut o mare campioana, pentru munca din jurul ei: „Doamnă și domnule Halep, vă felicit și vă mulțumesc pentru că ați crescut nu doar un mare sportiv, știind să cultivați talentul, dar și un om foarte curajos, muncitor, determinat, modest, sincer, cu o conduită exemplară atât pe teren, cât și în afara lui. Totodată, aș vrea să felicit și membrii echipei care vă sunt alături: antrenori, medici, sponsori și prieteni.”

Simona Halep a scris istorie la Wimbledon și a dus sportul românesc la un alt nivel, dupa ce a invins-o, in finala, pe Serena Williams, in doar 55 de minute.

Loading

Recommended For You