SIMONA HALEP revine la Sports Festival si in 2020

simona halep sports festival

Simona Halep joacă și în 2020 un demonstrativ de tenis la Sports Festival. Alături de ea în terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top și prieteni. Evenimentul va avea loc în 12 iunie, iar organizatorii promit din nou un adevărat spectacol!

Bilete s-au pus în vânzare pe www.sportsfestival.com și www.entertix.ro, iar primele 2000 sunt disponibile la prețuri early bird: 60 lei, 95 lei și 140 lei.

În 2019, meciul demonstrativ de tenis din Sports Festival a fost emoționant atât pentru Simona, cât și pentru public, presărat cu improvizații și amuzament. Alături de Simona Halep au intrat în teren sportivi de calibru mondial Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchová, antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel, Stere Halep, tatăl Simonei, Emil Boc, arbitri de linie dar și copiii de mingi.

M-am simțit extraordinar! Și pot să spun că n-am râs în toată cariera mea, cât am râs astăzi pe teren. Este un nou început! declara Simona la finalul meciului din iunie 2019.

În cadrul evenimentului a fost dedicat un moment special pentru a aduce un omagiu familiei Simonei Halep, campionii din spatele campioanei, unul dintre cei mai mari sportivi ai Românei.

Meciul a fost SOLD OUT. 9.000 de oameni au respirat și au râs la unison în BT Arena, urmărind un demonstrativ de excepție cu multe momente amuzante care au reamintit oamenilor ca SPORT IS FUN.

SPORTS FESTIVAL reprezintă o inițiativă unică care recreează un întreg univers sportiv, cu profesioniști și amatori, și cu scopul de a promova într-un mod diferit mișcarea și un stil de viață sănătos.

Loading

Recommended For You