Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open

simona halep-brady

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de Jennifer Brady (24 de ani, 49 WTA), în primul tur de la Australian Open 2020, scor 7-6, 6-1.  Halep va juca în turul doi cu învingătoarea partidei Harriet Dart – Misaki Doi, conform gsp.ro

Simona Halep a avut de înfruntat o adversară incredibilă. Jennifer Brady, americanca în vârstă de 24 de ani, a opus o rezistență fantastică în primul set, i-a făcut break jucătoarei noastre în primul game al partidei, după care a forțat pentru a se desprinde decisiv.

Halep a întors primul set de la 2-4. Simona a egalat, a jucat foarte incisiv, după care a urmat un nou setback. Halep a căzut la 5-5 și a acuzat dureri grele la încheietura mâinii drepte, mâna cu care ține racheta. Eleva lui Darren Cahill a strâns din dinți și din pumni, a dus meciul în tiebreak, s-a concentrat și a închis 7-6.

Setul doi a fost doar o formalitate. Jennifer Brady a simțit presiunea, a pierdut primul game al setului și nu a mai făcut față ritmului impus de Simona Halep. 6-1, iar Halep merge în turul secund la Australian Open 2020, acolo unde este susținută de zeci de fani români prezenți cu steaguri în tribunele de la Melbourne.

Articolul complet aici

foto – gsp.ro

Loading

Recommended For You