STB SA actualizează aplicația InfoSTB, adăugând rețeaua de metrou și plata prin SMS

infostb

Aplicația InfoSTB, un ghid de planificare a rutei în Regiunea București-Ilfov lansată în luna aprilie 2019, a fost îmbunătățită pe baza observațiilor și sugestiilor primite de la utilizatori.

Astfel, în conținutul informațiilor a fost integrat programul de transport al metroului (operator Metrorex SA), a fost inclusă achiziționarea titlurilor de călătorie prin SMS direct din aplicație, precum și afișarea denumirii stațiilor în pagina principală.

Odată cu integrarea traseelor operatorului Metrorex, rutele propuse de aplicație vor ține seama de stațiile de metrou, devenind astfel mai eficiente, cu un timp redus între punctul de plecare și cel de sosire.

Achiziționarea titlurilor de călătorie prin SMS va fi mult mai facilă prin intermediul aplicației, având în vedere că aceasta sugerează un mesaj predefinit pentru a fi transmis în funcție de titlul de transport dorit.

Stațiile vor fi identificate mai ușor pe hartă, având în vedere că denumirea acestora va apărea în pagina principală, iar odată cu selectarea lor vor fi afișați timpii de sosire a vehiculelor în stație.

Societatea de Transport București va continua procesul de îmbunătățire a aplicației, urmând să creeze o nouă grafică de prezentare, cu noi funcționalități.

Aceste demersuri fac parte dintr-un pachet mai larg prin care STB SA va îmbunătăți calitatea serviciilor oferite şi îşi dovedește ataşamentul faţă de călători.

Loading

Recommended For You