STB SA: Linia 104 – deviată temporar pe Calea Călărași

autobuze STB

STB SA va modifica traseul liniei de autobuz 104 în perioada 06.11.2020 (ora 20:00) – 09.11.2020 (ora 06:00), întrucât circulația rutieră va fi restricționată total pe Bd. Decebal, pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi și Str. Delea Nouă, în vederea realizării covorului asfaltic pe carosabil.

Astfel, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, autobuzele vor circula pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon” și stația „Piața Hurmuzachi”, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Calea Călărași, Str. Matei Basarab, Str. Delea Nouă, Bd. Decebal, Bd. Unirii, după care vor urma traseul de bază.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 104 vor efectua opriri astfel:

– pe sensul spre terminalul „Piața Operei”, în noua stație „Matei Basarab” (amplasată pe Str. Matei Basarab, la intersecția cu Calea Călărași);

– pe sensul spre terminalul „Cora Pantelimon”, în stațiile „Matei Basarab” (stație nouă, amplasată pe Str. Matei Basarab, la intersecția cu strada Delea Veche) și „Bd. Decebal” (amplasată pe strada Delea Nouă – comună cu cea a liniilor de troleibuz 70 și 79).

Totodată, în aceeași perioadă, stația „Dristorului”, situată pe Bd. Decebal, înaintea intersecției cu Str. Dristorului, de pe sensul spre stația „Piața Hurmuzachi”, va fi suspendată.

Loading

Recommended For You