Târgul de Crăciun din fața Centrului Comercial Unirea pune în pericol siguranța călătorilor

targ unirii
libris.ro

Stația de metrou Piața Unirii 2 din fața Centrului Comercial Unirea din București e inundată, de câteva săptămâni, de un târg de Crăciun plin de haine, magneți de frigider și bibelouri. Târgul, organizat de firma Galeriile Noi SRL, pune în pericol viața călătorilor prin plasarea căsuțelor cu produse chiar în buza ieșirii de la metrou, anunță libertatea.ro

Târgul de Crăciun din fața Centrului Comercial Unirea este organizat de firma Galeriile Noi SRL și avizat de Primăria Sector 3.

E primul an în care primăria de sector avizează un astfel de eveniment, în anii anteriori organizatorii primind aprobările de la Primăria Capitalei.

Surse din departamentul de comunicare al Primăriei Sectorului 3 au declarat că societatea Galeriile Noi SRL a primit o suprafață de 160 de metri pătrați pe care pot amplasa 26 de căsuțe pentru “un târg cu specific de Crăciun”, fix în fața Centrului Comercial Unirea Shopping Center.

Citeşte întreaga ştire: Târgul de Crăciun de la Unirii pune în pericol siguranța călătorilor. Nu respectă normele din avizul de funcționare, iar Primăria Sectorului 3 închide ochii

foto – libertatea.ro

Loading

Recommended For You

loading...