TAROM are un nou director general interimar

TAROM

Surse din interiorul companiei au confirmat pentru BoardingPass schimbarea conducerii TAROM. Noul director general interimar este Valentin Gvinda, pilot, examinator și manager al flotei ATR în cadrul companiei.

Nu a trecut mult timp de la numirea în funcția de director general a Mădălinei Mezei, angajată care lucrează în companie de peste 20 de ani, că astăzi Press House anunță că TAROM are un nou director general.

Potrivit sursei, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Aerian a decis să o revoce din funcție pe Mădălina Mezei. Din surse guvernamentale, citate de Press House, noul director general interimar al TAROM este pilotul Valentin Gvinda. Acesta mai ocupă și funcția de Examinator și Manager de flotă în cadrul companiei.

Primele informații indică faptul că această decizie a fost luată de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după ce fostul director general al TAROM, Mădălina Mezei, nu ar fi implementat proiectul de restructurare a companiei. Acest proiect avea ca scop reducerea numărului de angajați ai companiei cu aproximativ 300.

Loading

Recommended For You